Svet magičnega

To je RPG forum, kjer bote lahko našli nekaj zase, ne glede na to kaj vas veseli. Tu notri se bojo namreč znašli liki in kraji vseh fantazijskih del (ali vaših idej)
 
KazaloKazalo  CalendarCalendar  Pomoč pogostih vprašanjPomoč pogostih vprašanj  IščiIšči  Registriraj seRegistriraj se  PrijavaPrijava  

Share | 
 

 volkodlaki (pozor: lahko vsebuje grozne slike)

Go down 
AvtorSporočilo
Jamila Gavell
Admin
Admin


Število prispevkov : 17
Join date : 29/07/2015

ObjavljaNaslov sporočila: volkodlaki (pozor: lahko vsebuje grozne slike)   Čet 30 Jul 2015, 00:07

http://vignette2.wikia.nocookie.net/twilightsaga/images/f/f9/Bella-Jacob-Wolf-Eclipse-e1321074303695.jpg/revision/latest?cb=20120105011852
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e1/15/ca/e115ca3b9beb6587095737c10fdd7a5e.jpg
http://www.crystalinks.com/werewolf454.jpg
http://images6.fanpop.com/image/forum/204000/204462_1373240727100_full.png
Volkodlaki se delijo na 4 vrste. Vsi sovražijo vampirje in mačkodlake, vsi imajo radi meso in so nemočni ob luninem mrku (zgubijo svoje sposobnosti, ne morejo se spremeniti v volka). Vsi lahko komunicirajo z volkovi in luna ima velik vpliv nanje. Ponoči imajo izboljšane svoje že tako padnaravne sposobnosti, če je luna polna pa so tako rekoč najmočnejši kar so lahko.
 
Poznamo volkodlake, ki so ubistvu navadni ljudje z možnostjo spreminjanja v gigantskega volka kadarkoli si to želijo. Vsi živijo v velikem tropu, katerega alfa samec je Harold. Kot ljudje imajo človeške sposobnosti le, da izboljšane. Se pravi so izredno močni, izredno hitri ipd. (še vedno bi lahko bili navadni ljudje, le da pač izredno natrenirani) Imajo povišano telesno temperaturo, nikoli jih ne zebe in vedno so topli na otip (pravzaprav vroči). Kot volkovi imajo pač sposobnosti volka - gigantskega volka. Se pravi so nekoliko hitrejši in močnejši od navadnih volkov z izjemno razvitimi čutili. Prav vsi so si med seboj v sorodu, ker vsi izhajajo iz potomcev enega - prvega volkodlaka svoje vrste. V volčji obliki niso sposobni človeške govorice. Če otroka spočejo v človeški obliki bo volkodlak, če v volčji pa gigantski volk.
Obstajajo tudi volkodlaki, ki imajo človeško podobo, dokler jih ne obsije mesečina. Na mesečini imajo na izbiro ostati človek, ali postati volkodlak (ob polni luni se brez izbire spremenijo v volkodlaka). To je nekakšen človek-volk. Spremenijo se v ogromnega volka, na dveh nogah, ki nekoliko spominja na človeka (bol pošasten volk s človeško držo, kot človek). V volčji obliki je nenehno neustavljivo lačen (še posebaj rad ima ljudi, sploh ženske in seveda otroke (nosečnice so pa sploh posladek)). So bolj samotarji. Ne morejo imeti otrok. V svojo vrsto se spremenijo le, če jih ugrizne drugi volkodlak te vrste ter jih ne poje do konca (ni znano kako je nastal prvi tak volkodlak ali kdo to sploh je).
Obstajajo tudi volkodlaki, ki so nenehno v obliki pol človeka pol volka. Ko jih pogledaš, vidiš vseeno več podobnosti s človekom kakor s pošastjo. Lahko so samotarji ali živijo v tropih. Nekateri imajo tudi krila (če ti odobri moderator). Znajo govoriti tako človeški kot volčji jezik. So nadnaravno močni in hitri in se po sposobnostih lahko enakovredno kosajo z vampirji humanisti. So bolj prijazna kot napadalna bitja. Jejo le bitja, ki so že umrla, ali pa umirajo in jih tako rešijo muk. Ponavadi se skrivajo pred ostalimi bitji. 
Zadnja vrsta izgleda skoraj isto kot človek, le da so veliko bolj poraščeni (če se ne brijejo). Gensko imajo dolge, bujne lase (seveda se lahko tudi strižejo) skozi katere gledata 2 volčji ušesi. Imajo volčje oči in nosijo oblačila z luknjo za rep. Nohti na nogah so oblikovani v kremplje, na rokah pa precej dolgi in zelo težko si jih strižejo (potrebujejo res močan ščipalec). Ta vrsta ne mara biti preveč mokra. Ne jejo surove
ga mesa. Živijo posamično ali v družinah in so edina vrsta pri kateri je možno, da se kakšna izjema razume z vampirji.
 
Strani so ubistvu vrste:  plemenci, volčjaki, lycani in volčjedlaki.
Plemenci so ljudje, ki se spremenijo v gigantskega volka. 
Volčjaki so ljudje, ki se na mesečini spremenijo v volčjo pošast. 
Lycani so volkodlaki z človeškimi značilnostmi, ki se ne spreminjajo. 
Volčjedlaki so ljudje z nekaj volčjimi značilnostmi.


opis za volkodlaka:
Rasa: volkodlak (ne spreminjaš)
Ime: (1 ime)
Priimek: (1 - 3 priimki če si plemenec, 1 priimek če si volčjedlak, in 0 priimkov, če si kaj drugega)
Stran: (plemenci, volčjaki, lycani in volčjedlaki)
Starost: (med 10 in 100 let za plemence in volčjake det med 10 in 300 let za lycane in vočjedlake)
Videz: (kako izgleda tvoj lik po zunanjosti in kako se oblači)
Značaj: (kakšnega značaja je tvoj lik, dobre in slabe lastnosti, hobiji)
Družina: (opiši svojo družino)
Krila (napiši če si lycan in bi rad krila)
Zgodovina: (zgodovina tvojega lika do začetka tvoje RPG poti (ni treba pisat vse od prvega kakca naprej...pač take pomembnejše stvari no))
Bivališče: (napiši kraj in bivališče, ki bi ga rad imel (potrdi administrator) ((kasneje lahko spremeniš))
Živalski ljubljenčki: (ljubljenčke imajo lahko le plemenci in volčjedlaki  ((kasneje lahko spremeniš/dobiš nove)
 
Bivališče-opis: (tu lahko predlagaš kakšno naj bo tvoje bivališče (natančno opisi vse lastnosti in posebnosti izgled in število sob, opremljenost, dovoljena je ena ne prevelika slika, ostale lahko pripneš z linki) ki ga mora odobriti moderator) ((kasneje lahko spreminjaš))

(za plemence in volčjedlake)

Živali-opis: (za vsakega ljubljenčka moraš napisati opis posebaj, moderator pa ti jih odobri) ((opišeš vsakega posebaj po spodnji kodi))
 
Ime: (ime ljubljenčka)
Natančna vrsta: (npr: pes - labradorec)
Videz: (natančno opiši, lahko prilepiš tudi  ne preveliko sliko) 
Značaj: (opiši značaj ljubljenčka)
Sposobnosti: (v realnih mejah tega bitja, napiši v čem je tvoj ljubljenček izredno dober in v čem slab (pes ne more biti hiter letalec kr ne leti, in zajci niso odlični plavalci itd.)) 

___________________________________________________
Ustanoviteljica in glavna administratorka tega foruma.
Jamila = vladarica ljudi (temnostrancev)
Nazaj na vrh Go down
http://svet-magicnega.forumsl.net
 
volkodlaki (pozor: lahko vsebuje grozne slike)
Nazaj na vrh 
Stran 1 od 1

Permissions in this forum:Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
Svet magičnega :: Pred začetkom NUJNO! :: OPISI-
Pojdi na: